VILLAGE MARINA OLHAO: 3 luxe appartmenten met uitzicht op de boulevard

Zoekveld

ADVABB-2205

Land/Regio:

Uitzicht vanuit Waterfront en Oceanfront op de eilanden
Naam eigenaar:
Sophie Erkelens
Telefoon:
00351963018934
Website:
E-mail:
Plaats:
Olhão
Type accommodatie:
Appartement


Aantal personen:
3-7
Slaapkamer(s):
1-3
Locatie:
Zee
Voorzieningen:
Zwembad / Ligbad / Tv / Internet / Airconditioning / Vaatwasser / Wasmachine / Kinderbed / BedlinnenHet Village Marina Complex is gelegen in Olhão (15 minuten ten oosten van Faro) en biedt een prachtig uitzicht op de het Ria Formosa Natuurreservaat met één van de meest unieke verzameling van eilanden van Portugal. Dit complex bestaat uit verschillende appartementsblokken met 4 verdiepingen. Daar de oriëntatie noord-zuid is, zijn er echter slechts vier blokken waarvan het einde op het zuiden ligt, direct aan de boulevard. De eerste twee blokken zijn van het hotel, Real Marina Residence. Het aantal particuliere appartementen met 'super' uitzicht is derhalve zeer beperkt. Ons 3 slaapkamer appartement OCEAN VIEW (T3) is één van de weinige. Het ligt op de derde verdieping (2 liften) en heeft, vanuit de woonkamer en het terras van 28 m2, een prachtig uitzicht over de lagune naar de eilanden Armona en Culatra, en de Salinas (zoutpannen) met flamingo's. Vanuit alle slaapkamers.

Het in Marokkaanse stijl ingerichte appartement   WATERFRONT (T1) ligt op de derde verdieping (2 liften) en heeft, vanuit de woonkamer en het terras van 16m2, een prachtig uitzicht over de lagune naar de eilanden Armona en Culatra en de Salinas (zoutpannen) met flamingo’s.

 

Het in strandstijl ingerichte appartement OCEANFRONT (T1) ligt op de vierde verdieping (2 liften) en heeft, vanuit de woonkamer en het terras van 16m2, een prachtig uitzicht over de lagune naar de eilanden Armona en Culatra. en de Salinas (zoutpannen) met flamingo’s.

 

Helaas geen huisdieren. Wij nodigen u gaarne uit om het in detail te bekijken op www.olhaovillagemarina.com.