Villa - Java - Indonesië

Zoekveld

ADVPR-2881

Land/Regio:

Villa Gamrang
Plaats:
Cicolok
Type accommodatie:
Villa


Overzicht:
Aantal personen:
2-4 tot max 50
Slaapkamer(s):
6
Locatie:
Zee / Bos
Voorzieningen:
Zwembad / Ligbad / Tv / Internet / Airconditioning / Wasmachine / Kinderbed / Bedlinnen / Huisdieren toegestaan / Roken toegestaan
Prijs:
€185
Per nacht


De villa iligt op een uitgestrekte heuvel en is een schuilplaats voor liefhebbers van natuur, luxe en privacy, slechts 3 tot 4 uur rijden van Jakarta. U bereikt de villa, uw eigen boutique hotel, langs een met bomen omzoomde particuliere weg. Een idyllische locatie, weggestopt tussen de tropische planten en bomen, met uitzicht op het strand en het gebied van de kleurrijke vissersboten. De villa is stijlvol ingericht in een sfeervolle mix van Javaans en modern design. U kunt wandelen in en om het huis en blij zijn met de intieme sfeer en de verschillende uitzichten vanaf de brede veranda op de Indische Oceaan, de uitgestrekte tuin en het zwembad.

De villa is opgenomen door The Guardian in zijn "2014 top Holiday Beach houss in Asia" en zeer gewaardeerd als 'geheime verstopplaats' aan het strand in de buurt van Cisolok, door expats en Indonesische families met prachtige natuur, privacy en luxe. 


Bijzonderheden:
Eerste term:
50%
Tweede term:
Bij aanvang

Stookkosten:
Exclusief
Elektriciteit:
Inclusief
Eindschoonmaak:
Inclusief
Linnenpakket:
Inclusief
Internet - Wifi:
Inclusief
Zwembad:
Inclusief


Kalender:

  : Vandaag

  : Beschikbaar

  : Voorlopig bezet

  : Bezet