Treinvakanties Zwitserland - PUUR treinreizen

Zoekveld

ACTREI-2777

Bernina Express bij het cirkelviaduct
Naam eigenaar:
PUUR treinreizen
Telefoon:
06-45068642
Website:
E-mail:
Gebied:
n/a


Prijs:
n/a
Locatie:
n/a
Voorzieningen:
n/a


Beschrijving:

Uw uitstekend verzorgde treinreis op maat gemaakt, naar uw wensen, inclusief hotelovernachtingen en ontbijt wordt verzordg door PUUR treinreizen. Wij zijn een kleine reisorganisatie gespecialiseerd in treinvakanties en treinrondreizen in Zwitserland.

Zwitserland staat bekend om zijn vele prachtige treinroutes en wereldberoemde treinen. U heeft vast wel eens gehoord van de Bernina Express en de Glacier Express. Deze treinen zijn uitstekend te combineren tot een mooie rondreis. Voorbeelden van deze reizen vindt u op nze website.

Bernina Express: De mooiste verbinding tussen de  bergwereld in het noorden en de palmbomen in het zuiden. De Bernina Express van de Rhätische Bahn rijdt door 55 galerijen, over 196 bruggen, trotseert hellingspercentages tot 7% en geldt als één van de steilste smalspoortrajecten zonder tandradaandrijving ter wereld. Een spoortechnisch hoogstandje!

http://puurtreinreizen.nl/3-daagse-treinreis-bernina-express/

Glacier Express: Reis met één van de beroemdste treinen ter wereld! De Glacier Express staat urenlang garant voor hoogtepunten. In een panoramarijtuig reist u op een comfortabele en aangename manier in ongeveer 7,5 uur van Zermatt naar Davos of St. Moritz of vice versa. Van de Matterhorn naar de Oberengadin of omgekeerd.De langzaamste sneltrein klimt omhoog naar de 2033 m hoge Oberalppas, slingert omlaag in de Rijnkloof, de Grand Canyon van Zwitserland, rijdt door 91 tunnels, 7 dalen en over 291 indrukwekkende bruggen. Eén van de hoogtepunten tijdens deze reis is het Landwasser viaduct (65 m hoog en 136 m lang) bij Filisur.

http://puurtreinreizen.nl/aanbevolen-treinreizen/3-daagse-treinreis-glac...

We verzorgen uw mooiste treinrondreis volledig op maat gemaakt naar uw wensen. Neemt u een kijkje op onze website waar u alle informatie vindt over deze bijzondere reizen.

www.puurtreinreizen.nl/aanbevolen-treinreizen

Of neemt u contact met ons op [email protected]