Sneeuwwandelen.com | Bergwandelen in de winter!

Zoekveld

ACTREI-3035


Naam eigenaar:
Allard van Lingen
Telefoon:
+31 6 18840067
Website:
E-mail:
Gebied:
De Alpenlanden


Prijs:
€945
Vanaf
Locatie:
Landelijk / Bergen
Voorzieningen:
Sauna / Jacuzzi / Internet


Beschrijving:

Heb jij zin in een avontuurlijke en sportieve reis?

Met onze reizen trekken we elke dag door een bijzonder winters landschap. Je verblijft tijdens deze week in een zorgvuldig gekozen en comfortabel chalet óf je zoekt het avontuur op en gaat mee met onze rugzaktrektochten. We lopen dan, vaak op de grens van een aantal Alpenlanden, van hut naar hut. 

Onze reizen

Voor de winter van 2018 hebben we een programma samengesteld dat je kennis kan laten maken met Frankrijk, Zwitserland, Italië en Zweden onder winterse omstandigheden! Wil je op een comfortabele manier een sportieve reis maken op sneeuwschoenen? Kies dan voor de standplaatsreis in de Ecrins met dagtochten vanuit een luxe chalet. Heb jij zin een grotere (fysieke) uitdaging? Dan ga jij enorm genieten van onze trektochten van hut naar hut. Een unieke belevenis!

We zijn benieuwd welke reis jou aanspreekt!

Met wie ga je op pad?

De reizen op deze website staan onder leiding van de ervaren International Mountain Leader Allard van Lingen. Een echte ‘sneeuwman’ met ruim 15 jaar ervaring met het sneeuwwandelen in de verschillende Alpenlanden. Zijn passie voor het bewegen in een winters landschap zal je inspireren! 

Ben je nieuwsgierig aangelegd? Dan ben je bij Allard aan het goede adres, want hij deelt zijn kennis graag. Ook kan hij je veel vertelen over het ‘gaan door de bergen’ in winterslandschap. Een unieke sportieve ervaring van inspanning en ontspanning tegelijk. Hij laat je genieten van een unieke ervaring: de ontdekking van het onverwachte. 

Allard is gediplomeerd UIMLA IML en Wildernes First Responder. 

In zijn vrije tijd vind je Allard op de mountainbike, racefiets of trailend door de bossen van Nijmegen waar hij woont of in de Hautes-Alpes waar hij ook regelmatig zijn tijd doorbrengt.

Bergen groeten,
Allard van Lingen 

Bekijk ons reisprogramma!