Overwinteren in Indonesië

Zoekveld

Overwinteren in Indonesië

Overwinteren in Indonesië is overwinteren in een Paradijs.
Indonesië is een land van spectaculaire schoonheid met lange witte stranden, heerlijk helder zeewater waar regelmatig dolfijnen in spelen maar ook het eiland van mooie bergen en terrassen waarop rijst verbouwd wordt.

Het toerisme is goed ontwikkeld in Indonesië, er zijn dan ook luxe stranden, hotels en restaurants maar gelukkig ook nog veel kleinere traditionele plaatsen waar het heerlijk eten en drinken is.
Activiteiten als Duiken, Snorkelen en Golf zijn goede mogelijkheden voor de sportieve vrijetijdsbesteding. Voor de meer op cultuur gerichte activiteiten zijn er vele mogelijkheden om kennis te maken met de rijke historie door bijvoorbeeld één van de vele tempels te bezoeken, een traditionele dansvoorstelling bij te wonen, en te genieten van de Gamelanmuziek.

Overwinteren in Indonesië betekent verblijven in een tropische omgeving waarbij de temperaturen afhangen van de hoogte waarop men verblijft. Om nog lang aan Indonesië terug te denken, is er volop hoge kwaliteit goud- en zilversmeedwerk, en houtsnijwerk te koop.

Overwinteren op Bali is overwinteren in een Paradijs.
Bali is een eiland (5561km2) van spectaculaire schoonheid met lange witte stranden, heerlijk helder zeewater waar regelmatig dolfijnen in spelen maar ook het eiland van mooie bergen en terrassen waarop rijst verbouwd wordt. De vulkanen (hoogste punt Gunung Agung 3142m boven de zeespiegel) zijn overal op Bali goed zichtbaar en vormen de achtergrond van het mooie tropische regenwoud met al z’n groene kleuren. Bali ligt aan de zuidkant aan de Stille Oceaan en aan de noordkant aan de Balizee.
Het toerisme is goed ontwikkeld op Bali, er zijn dan ook luxe stranden, hotels en restaurants maar gelukkig ook nog veel kleinere traditionele plaatsen waar het heerlijk eten en drinken is.
Activiteiten als Duiken, Snorkelen en Golf zijn goede mogelijkheden voor de sportieve vrijetijdsbesteding. Voor de meer op cultuur gerichte activiteiten zijn er vele mogelijkheden om kennis te maken met de rijke historie door bijvoorbeeld één van de vele tempels te bezoeken, een traditionele Balinese dansvoorstelling bij te wonen, en te genieten van de Gamelanmuziek.
Overwinteren op Bali betekent verblijven in een tropische omgeving waarbij de temperaturen afhangen van de hoogte waarop men verblijft. Om nog lang aan Bali terug te denken, is er volop hoge kwaliteit goud- en zilversmeedwerk, en houtsnijwerk te koop.