Matoke Tours

Zoekveld

ACTREI-2379


Naam eigenaar:
Matoke Tours
Telefoon:
073-612 33 64
Website:
E-mail:
Gebied:
Matoke Tours


Prijs:
web
Locatie:
n/a
Voorzieningen:
n/a


Beschrijving:

Matoke tours is de specialist op het gebied van reizen naar Oost-Afrika. We organiseren reizen naar Oeganda, Zanzibar, Tanzania, Rwanda en Madagascar. Zowel groepen als individuen kunnen bij ons terecht om de schoonheid van Afrika te leren kennen. Doordat wij ons specifiek op een kleine groep landen richten, kunnen wij kwaliteitsreizen aanbieden. Ons team kent deze landen door en door, waardoor we onze klanten naar de allermooiste plaatsen brengen.

U hebt bij ons de keuze uit diverse groepsreizen en privé reizen. U kunt specifiek voor één land kiezen, maar u kunt ook gaan voor een Oost-Afrika safari rondreis. Ook bieden we een speciale gorilla- en apenreis met onder andere gorilla tracking, het volgen van grote groepen chimpansees, safari en uitzicht op de prachtige vulkanenringen van Rwanda en Oeganda.

Wil u de kosten beperkt houden? Ook dat kan bij Matoke Tours. Wij bieden namelijk ook low budget privé en rondreizen aan, zodat ook degenen die minder willen of kunnen besteden kunnen genieten van Oost-Afrika. Ook is het bij ons altijd mogelijk om een reis op maat samen te stellen. Naast de bekende highlights, brengen we u ook graag naar onbekende gebieden. Zo komt u op plaatsen waar niet veel andere toeristen komen. Zo kunt u echt kennis maken met de Afrikaanse cultuur en in alle rust van de omgeving genieten.

Naast alle aandacht voor de Afrikaanse natuur, besteden we ook veel aandacht aan het selecteren van de beste accommodaties. Matoke Tours kiest voor accommodaties die vallen in het betere middenklasse segment, zodat u comfortabel kunt reizen.