Friesland Campers

Zoekveld

ACTREI-2574


Naam eigenaar:
Friesland Campers
Telefoon:
06-51876809
Website:
E-mail:
Gebied:
Dronrijp


Prijs:
Zie onze website
Locatie:
Zee / Landelijk / Bos / Dorp / Stad
Voorzieningen:
n/a


Beschrijving:

Vanaf  € 290,- een nieuwe half-integraal camper huren bij Friesland Campers, voorzien van alle luxe, zoals de B-type campers”.

Deze campers zijn allemaal standaard uitgerust met Euro5-motoren en al erg zuinig in gebruik, maar de Driving ECO2-functie vermindert het brandstofverbruik nog verder. De campers zijn standaard uitgerust met de nieuwste generatie ESP, wat zorgt voor meer stabiliteit, grip op de weg én bovendien corrigeert. Op deze campers zit standaard een veiligheidssysteem met verschillende airbags voor de bestuurder en de bijrijder. Bovendien kunt u uw mobiele telefoon eenvoudige integreren in het systeem, zodat u autotelefoon hebt gedurende uw reis en hands-free kunt bellen. Via de R&Go-app* bladert u snel door uw contacten en muziek.

De B-type campers met hefbed hebben aan de achterzijde twee enkele bedden met hoogwaardige matrassen en een comfortabele instap. De bedden kunnen worden omgebouwd tot een ruim tweepersoons bed. Gebruikt u de ruime semi integraal camper voor het hele gezin, dan kunt u het hefbed eenvoudig naar beneden klappen waarmee extra slaapplaatsen tevoorschijn worden getoverd. De zithoek kan omgebouwd worden naar een 1-persoons bed.

Aan de voorzijde is de gezellige zitgroep met tafel en grote zijdelingse zitbank. De draaibare voorstoelen maken de ruime en comfortabele zit tot een geheel. Vanzelfsprekend is er een ruime douche- en wc-ruimte, centrale verwarming en warm-water voorziening middels een combi-ketel. De grote en praktische L-keuken in het midden van de camper zorgt voor ruim voldoende loop- en zitruimte. De campers hebben veel kastruimte, genoeg voor al uw vakantiebagage en meer. Aan de achterzijde van de camper bevindt zich een ruime garageruimte (voor fietsen en extra bagage) die van beide zijden toegankelijk is. 

Deze campers komen uiteraard ook weer met alle, meer dan 200, gratis accessoires, zoals tv met dvd-/usb-speler, airco voorin, en climate-control (luxe airco) in het leefgedeelte, combi-magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, electronische kluis, volledige keukeninrichting en complete buitenset met tuinstoelen, tafel, fietsendrager, luifel etc etc..

Kortom, deze semi-integraal campers met hefbed zijn compact, maar toch zeer ruim voor uw hele gezin of met zijn tweeën.