De leukste camper.

Zoekveld

ACTREI-2576


Naam eigenaar:
De leukste camper
Telefoon:
06 225 765 96
Website:
E-mail:
Gebied:
Nederland


Prijs:
Zie onze website
Locatie:
Zee / Landelijk / Bos / Dorp / Stad
Voorzieningen:
n/a


Beschrijving:

Foto's volgen snel.Welkom bij camperverhuur De leukste Camper!

U bent bij ons op het juiste adres voor het huren van een huurcamper. Wij verhuren diverse campers met verschillende indelingen van verschillende locaties door geheel Nederland.

Merken
Wij verhuren diverse merken campers. Van luxe t/m goedkoop. O.a. Burstner, Hymer, Knaus, Dethleffs, MC Louis, VW T3 en T4 buscampers, Chausson, LMC, Sunlight, enz.

Prijzen
Wij proberen niet de goedkoopste camperverhuur te zijn, maar wel een van de beste! Maar dat houdt niet in dat we niet een erg goedkope verhuurder zijn, zoniet DE goedkoopste! Bij ons kunt u voor zeer scherpe prijzen een camper huren. Buiten het hoogseizoen hebben we ook diverse hele scherpe aanbiedingen. Vanaf € 800,- kunt u al 4 weken weg in het laagseizoen!! Kijk bij onze AANBIEDINGEN voor onze zeer scherp geprijsde verhuurcampers.

Service
Als u bij ons een camper huurt dan geven wij bij uitgifte eerst een uitvoerige uitleg hoe de camper werkt. Dat duurt vaak ongeveer een klein uur. Wij lopen samen met u de gehele camper na en leggen alles uit.
Mocht u onderweg er achter komen dat toch niet de gehele uitleg is blijven hangen dan zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar voor verdere uitleg, zodat u ongestoord uw camperreis kunt vervolgen.

Verhuurlocaties
Wij verhuren onze huurcampers van diverse locaties door geheel Nederland. Op dit moment hebben we campers staan in: Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Brabant.