Camper op Kreta, voor een unieke rondreis!

Zoekveld

ADVABB-2016

Land/Regio:


Naam eigenaar:
Guus Vergnes
Telefoon:
0031-638249340
Website:
E-mail:
Plaats:
Heraklion
Type accommodatie:
Mobile home


Aantal personen:
max. 6
Slaapkamer(s):
nvt
Locatie:
Zee / Landelijk / Bos / Dorp
Voorzieningen:
Internet / Kinderbed / Bedlinnen
Prijs:
€420
Prijs vanaf, per weekKreta, Europa's meest zuidelijke plekje. Met ruim 300 dagen zonneschijn is het op dit eiland ook in de winter heerlijk vertoeven. Dagtemperaturen van 17-20 graden met uitschieters naar 22-25! Een ideaal klimaat om te komen overwinteren voor kortere of langere periode.

 

Kreta is Griekenlands grootste eiland en met een lengte van 260km net zo lag als héél Nederland. Kreta kent een zeer veelzijdige geografie en natuur. Er zijn hoge en ruige bergen tot bijna 2500 meter hoog en in de winter zijn de toppen met sneeuw bedekt.

Kenmerkend zijn verder de vele kloven en hoogvlakten. De Samaria kloof is in de winter gesloten maar er zijn genoeg andere kloven te wandelen zoals de Dodenvallei nabij Zakros in het oosten. Van de hoogvlakten is het Lassithi plateau het grootst en bekendst. Vroeger stonden hier honderden windmolens voor de irrigatie. Helaas zijn velen verdwenen maar met haar kleine pittoreske dorpjes en de geboortegrot van de God der goden Zeus, nog steeds een aanrader.

 

Kreta heeft en kustlijn van ruim 1.000km en er zijn ontelbare kleine en goed bereikbare strandjes. Veel tavernes zijn in de winter gesloten en u heeft het rijk voor u alleen. Maar op Kreta hoeft u zich echt niet eenzaam te voelen hoor. Het landschap is bestrooid met kleine dorpjes en daar kunt u altijd terecht voor een boodschap, een zoete Griekse koffie of een heerlijk Kretenzer maaltijd.

 

 

Met de camper kunt u héél Kreta ontdekken en genieten van de ongelooflijk prachtige natuur. Gaan en staan waar u wilt en helemaal in uw eigen tempo. Overnachten kan nagenoeg overal: op een verlaten strandje aan de zuidkust, op een hoogvlakte omringd door woeste bergen of in een pittoresk dorpje. Vrij kamperen wordt op Kreta gedoogd en maakt u tocht zoveel leuker. Kom ook naar Kreta en ontmoet de vriendelijke en gastvrije bewoners, geniet van het prettige, milde klimaat en de vele zonuren, proef de Kretenzisch keuken.

 

Wij verhuren moderne campers die van alle gemakken zijn voorzien zoals compleet uitgerust keukenblok met 3-pits gastoestel, koelkast, verwarming, boiler, toilet, douche, 100 liter waterreservoir en afvalwater tank, dubbele gasflessen, campingtafel en -stoelen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op onze website voor meer informatie over camperhuur op Kreta. Op de website vindt u gedetailleerde beschrijving met foto's van de campers.

Direct offerte? U kunt ons ook direct een email sturen met verzoek om vrijblijvende prijsopgaaf. Graag vernemen we om welke periode het gaat en met hoeveel personen u wilt komen.