Aziam Trek - Maak te voet kennis met Marokko en beleef het anders!

Zoekveld

ACTREI-2329


Naam eigenaar:
Corrie de Hoog
Telefoon:
+33 055806608
Website:
E-mail:
Gebied:
Marokko


Prijs:
web
Locatie:
Landelijk / Bos / Dorp
Voorzieningen:
n/a


Beschrijving:

Marokko is vooral bekend door sprookjesachtige koningssteden als Marrakech en Fes. Maar, het land heeft veel meer te bieden. Marokko betekent wat ons betreft vooral gastvrijheid, cultuur en overweldigende natuur.
 

Het land heeft zeer gevarieerde landschappen. Niet alleen woestijn en kust, maar ook en vooral de onderling zeer verschillende gebergtes van de Rif, Midden-Atlas, Anti-Atlas en de Hoge-Atlas met de hoogste bergen van Noord-Afrika, de Toubkal (4167 meter) en de MGoun (4071 meter). Imposante bergen, lieflijke valleien en veelkleurige rotsformaties, berberdorpjes, souks en oude kasbahs, woestijnduinen en dadelpalmoases.

 

Wij laten het je graag allemaal wandelend meemaken, in groepsverband of op individuele basis. Maar, altijd op maat gesneden en buiten de gebaande "wegen", naar bijzondere plekken en langs de mooiste, nog niet platgetreden routes.

 

De wandeltrektochten zijn geheel verzorgd en onder zorgzame begeleiding. De bagage wordt vervoerd door muildieren of kamelen. De maaltijden worden bereid door een uitstekende kok. Lengte, duur en zwaarte van de wandelingen worden in overleg afgestemd. Onderweg maak je kennis met de gastvrije bevolking en dankzij onze goede contacten krijg je vaak een 'kijkje binnenshuis'.
 

Door te kiezen voor een reis met Aziam Trek doe je niet alleen jezelf een groot plezier, je helpt ook vooral heel direct helpen. Door je deelname kunnen verschillende mensen hun boterham verdienen, zonder dat er geld aan de Europese strijkstok blijft hangen.

En daarvoor hoef je alleen maar te lopen en te genieten!