AnnaHiking actief in Griekenland: wandelen, fietsen en meer

Zoekveld

ACTREI-2374

prachtige wandelpaden op Andros
Naam eigenaar:
Annelies Pelt (Anna)
Telefoon:
+31 6 282 505 64
Website:
E-mail:
Gebied:
Griekenland: vasteland en eilanden


Prijs:
Zie onze website voor data en prijzen
Locatie:
Zee / Landelijk / Bos / Dorp
Voorzieningen:
Zwembad / Internet


Beschrijving:

Of je nu van ruige toppen houdt of van ontspannen wandelen langs een rivier: met AnnaHiking kan het allemaal. We hebben begeleide reizen en individuele arrangementen, veel verschillende wandeltochten en enkele fietstochten. Alles is te combineren, want we maken je reis op maat.

Kies uit de volgende reisgebieden en activiteiten:

Op het vasteland:

 • Noord-Pindos: Zagoria en Vikoskloof. Wandelarrangementen van licht tot zwaar, standplaats of trekken, begeleid of individueel. Kleine paadjes, leuke dorpen, schitterende uitzichten, lieflijke rivierdalen met klassieke boogbruggen, ruige hoogvlakten met gemzen en alpenkauwtjes. Goed te combineren met de Zuid-Pindos en/of de Ionische eilanden Corfu en Paxos.
 • Zuid-Pindos: Tzoumerka, Lakmos en de Arachthoskloof. Een vriendelijk landschap met meer landwegen en minder hoogteverschillen dan de Noord-Pindos. Beboste berghellingen met veel watervallen en beekjes. Wandelen langs watermolens, locale musea, gezellige pleintjes en UNESCO-beschermde dorpsgezichten, raften door de Arachthos kloof. Goed te combineren met de Noord-Pindos en/of de Ionische eilanden Corfu en Paxos.
 • Fietstrektocht met bagagevervoer vanaf Corfu door Epirus. Laat je verrassen door het ruige landschap!
 • Centraal Griekenland: begeleide wandeltocht langs de hoogtepunten van het lange-afstandspad E4: Meteora, Karpenisi, Delfi en dan een 3-daagse huttentrekking over de Olympus, de hoogste berg van Griekenland. Voor de stevige wandelaar!
 • Olympus en Pieria: individuele huttentrekking over de Olympus en door het Pieria gebergte. Stevige dagtochten voor goede wandelaars!
 • Wijnwandelen in Noord-Griekenland: een rustige wandelreis langs wijngaarden en wijnhuizen. Proef en geniet!
 • Pilion: het schiereiland van de Centauren. Aan de ene kant een ruige kliffenkust, aan de andere kant een baai met zandstranden. Prachtige klassieke muilezelpaden, goed onderhouden en bewegwijzerd.

En dan de eilanden:

 • Wandelen op Corfu en Paxos in de Ionische Zee: goed te combineren met elkaar en met de Pindos. Rustige wandelingen in een fraaie omgeving met voldoende gelegenheid om van cultuur en strand te genieten.
 • Andros: het groene wandelparadijs van de Cycladen. Dicht bij Athene gelegen en dus makkelijk bereikbaar, ook in de winter. Onverwacht veel en goed onderhouden wandelroutes door een afwisselend landschap, met bossen, watervallen, rivieren en kale hoogvlakten. Allerlei arrangementen mogelijk, van trektocht tot standplaats. Goed te combineren met Tinos.
 • Tinos: een leuke uitbreiding van je wandelvakantie op de Cycladen.
 • Fietsen op Kos: standplaatsreis met rustige fietstochten. Te combineren met catamaran-zeilen.
 • Eilandhoppen met de fiets in de Saronische Golf: Athene, Poros en Aegina.