Suriname

Zoekveld

Nederlands

Guesthouse direct aan de Parakreek te Suriname


Een kleinschalig guesthouse met twee zeer ruime studio's direct gelegen aan de vis- en bosrijke Parakreek. De accommodatie ligt slechts op 15 km ten zuiden van Paramaribo dat via de Highway in ongeveer 30 minuten te bereiken is.

U verblijft bij een Surinaams/Nederlands echtpaar waarbij de sfeer huiselijk is. Hierdoor heeft u altijd aanspraak en kunt u terecht voor eventuele hulp en vragen, maar met behoud van uw privacy.

Activiteiten: er wordt met regelmaat een (kook)workshop georganiseerd, maar ook optredens en presentaties van inheemsen. U kunt in de directe omgeving wandelen en fietsen. Vanaf het erf kunt u vissen in de Parakreek (oa. tarpon (trapoen), meerval en kwikwi). U geniet hier van de rust van het platteland waarbij tal van dieren zijn waar te nemen of te fotograferen. Het indrukwekkende geluid van de brulapen of een zonnende kaaiman om over de talrijke vogels maar te zwijgen. Het erf is ruim en er zijn meerdere plekken waar u van het uitzicht kunt genieten of uw groene vingers in de tuin kunt gebruiken. 

Regelmatig kunnen wij laten aanhaken bij onderling georganiseerde trips naar het binnenland. Deze zijn kwalitatief goed, maar er hangt een vriendelijker prijskaartje aan dan doorgaans door de branche in rekening wordt gebracht.

Een goede nachtrust is erg belangijk. Wij hebben uitstekende éénpersoons boxspring bedden. Beide studio's hebben airco, er is zowel 110 als 220 Volt beschikbaar en is er WiFi. Voor de verzorging kunt u maatwerk kiezen, d.w.z. van volledige zelfvoorziening in de centrale buitenkeuken tot volledige verzorging en alles wat daar tussenin zit.

Als u met 4 personen gebruikt maakt van studio Hevea, dan krijgt u een extra slaapkamer en een geheel afgeschermd, overdekt en ingericht terras tot uw beschikking. De huurprijs is in dit geval € 60,00 per nacht - dus omgerekend € 15,00 per persoon.

Kostenloos beschikbaar: WiFi, fietsen, visbootje, vishengels, rookoven, verrekijker, fotostatief, documentenkluisje.

Appartementen aan de Cocobiacoweg, for a pleasant stay

Coco92Apartments
Het Appartementencomplex is het grootste en hoogste gebouw aan de Cocobiacoweg en bestaat uit 3 verdiepingen. Er zijn 4 grote 4 persoons appartementen, waarin u met uw hele familie een gezellig verblijf heeft en 6 stuks 2 persoons studio’s, waarin u samen met uw partner of alleen kunt verblijven . 2 persoonsstudio die volledig is gemeubileerd, keukenblok/bad/toilet/slaaphoek en zithoek met TV/koelkast. Voor overwinteraars geven wij hoge kortingen bij verblijf vanaf 2 maanden. Op de begane grond Unit 2, 4 persoonsappartement, €30,00 per dag Unit 3, 2 persoonsappartement, €17,50 per dag Op de 1ste verdieping Unit 4, 4 persoonsappartement de Lux, €35,00 per dag Unit 5, 5 persoonsappartement, €35 per dag Unit 6, 2 persoonsappartement, €17,50 per dag Op de 2e verdieping Unit 7, 4 persoonsappartement de Lux, €35,00 per dag Unit 8A, 2 persoonsappartement, €15 per dag Unit 8B, 2 persoonsappartement, €15 per dag Unit 9, 2 persoonsappartement, €17 per dag Wij verhuren graag ook voor long term Huurvoorwaarden lang verhuur 1 maand huur + 1 maand borg Voor vakantie woningen gelden andere voorwaarden, u kunt volstaan met een borg van € 50/100.
Abonneren op RSS - Suriname