Griekenland

Zoekveld

Nederlands

Ruim appartement (80 m2) met zwembad in Kamilari Zuid - Kreta

Appartement Petaloudes Kamilari Zuid - Kreta

In ons vrijstaand huis op de eerste verdieping (dit is ook de hoogste verdieping) verhuren wij dit grote (80 m2), goed ingerichte appartement.  Vanuit dit appartement met veel lichtinval  heeft u een prachtig uitzicht op de zee, de bergen, het dorp en het zwembad. Er is een grote keuken, living, 2 ruime slaapkamers met  muurkasten,  grote badkamer met bad / douche, badkamermeubel met spiegel en wasmachine, apart toilet, groot overdekt balkon met prachtig uitzicht en heel groot onoverdekt terras aan de voorkant. Rond het zwembad met kinderbad (40 cm diep) zijn verschillende gezellige terrassen waar u heerlijk van het zonnetje of in de schaduw kan genieten. Parkeermogelijkheid aan het huis.

Alle vensters zijn voorzien van rolluiken en muggenhorren. Er is airco en verwarming.

Met zijn meer dan 300 zonnige dagen per jaar is het heerlijk vertoeven in het mooie, authentieke zuiden van Kreta. In de winter zijn er zelfs uitschieters tot 28° of meer. Van november tot februari kan u ook zien hoe de olijvenpluk gebeurt. 

Het huis is rustig gelegen aan de rand van het dorp Kamilari. In het dorp op zo'n 250 m,  zijn een superette, kafenions, tavernas,... De zee met haar kilometerslange zandstranden waar de schildpadden hun eitjes leggen ligt op 2,5 km. Goede taverna's die vers en goedkoop eten serveren vindt u al op 120 m. Ondanks zijn rustige ligging is Petaloudes de perfecte uitvalbasis om het moioe Kreta al wandelend, fietsend of met de auto te ontdekken. Hier kan u nog kennismaken met de echte Griekse gastvrijheid.

In de nabije omgeving zijn archeologische sites, vissershaventjes van waaruit u boottochtjes kan maken, authentieke dorpjes met gezellige pleintjes, het hippiedorp Matala met zijn grotwoningen waar u nog steeds de sfeer van de Flower Power kan voelen, een duikschool, mogelijkheid tot paardrijden, een heerlijke omgeving om te wandelen en te fietsen, gezellige markten... 

Abonneren op RSS - Griekenland