Algarve

Zoekveld

Nederlands

8 - 29 dec 2019 Villa in Carvoeiro met zeezicht, verwarming en openh.


Onze villa is op het hoogste punt van de omgeving gelegen en biedt een prachtig zeezicht aan de voorzijde, terwijl aan de achterzijde de bergen van de Monchique opdoemen. 

De woning is in 2016 volledig gerenoveerd naar de comfortabele nederlandse standaard. De woning is behaagelijk warm te stoken middels de gesloten 'openhaard' in de woonkamer en in alle ruimten hangen verwarmings/airco units. 

De goed uitgeruste keuken grenst aan de eetkamer welke door schuifdeuren van elkaar gescheiden kunnen worden. Vanuit de eetkamer is een doorgang naar de ruime lichte woonkamer. Deze beschikt over een TV hoek (met internet TV) waar u een lekkere hoekbank vindt en aan de andere zijde bevindt zich de 'bibliotheek' waar 4 comfortabele fauteuiles staan. 

Via de gang zijn alle 3 de slaapkamers met en-suite badkamers te bereiken (alle op de BG). De slaapkamers beschikken over een box-springbed (1.80 x 2.00 mtr) voorzien van electrische onderdekens, dekbed 2.40 x 2.20 mtr en kussens, TV en kluisje. De badkamers beschikken over vloerverwarming, verwarmde spiegels en er ligt een haardroger klaar. 

Het zwembad (5 x 10 mtr) is omgeven door een gazon waar ook de zonnebedjes klaar staan. 

Onze villa is te huur in de periode 08-12-2019 / 29-12-2019:

- per week ad € 500,- excl elektriciteit op basis van verbruik, (eind-)schoonmaakkosten ad € 50,- per week

 

Pagina's

Abonneren op RSS - Algarve