Wachtwoord resetten

Menu
Inloggen
Your search results

Extra promotiemogelijkheden

april 19, 2019 by admin
  • Een advertentie wordt na plaatsing en eventuele verlenging bovenaan in de rubriek geplaatst. Er bestaat ook de mogelijkheid dit tussentijds te doen. De kosten hiervoor bedragen € 9,95 per keer. U kunt dit per mail aanvragen.
  • U kunt uw advertentie laten meedraaien in de rubriek ‘Uitgelicht’ aan de linkerkant op iedere pagina (inclusief de hoofdpagina) van de website. Er zullen maximaal 5 uitgelichte advertenties per blokje in de roulerende banner geplaatst worden. Wij gebruiken hiervoor de eerste foto van uw advertentie die wordt doorgelinkt naar uw advertentie. Uw uitgelichte advertentie wordt roulerend vertoond op iedere pagina van de website. De kosten voor deze extra promotiemogelijkheid zijn: € 39,50 per maand,  € 99,50 per kwartaal € 169,50 per half jaar en € 299,50 per jaar.
  • U kunt een vermelding plaatsen met een link naar uw advertentie in onze maandelijkse nieuwsbrief die naar meer dan 2.000 overwinteraars gaat die zich daar voor hebben opgegeven. Een vermelding kost € 32,50 per maand, € 89,50 per kwartaal, € 157,50 voor een half jaar en € 299,50 voor een jaar.
  • Heeft u een speciale aanbieding of wilt u een nog openstaande periode “last minute” verhuren? Maak dan gebruik van onze rubriek “Speciale aanbiedingen en Last minutes”. Uw speciale aanbieding komt op de hoofdpagina van de website te staan, de pagina waarop de meeste van onze bezoekers  binnenkomen. De kosten voor deze extra promotiemogelijkheid zijn € 32,50 voor een maand, € 157,50 voor een halfjaar en € 299,50 voor een jaar.
  • Heeft u een advertentie in een van de rubrieken  ‘accommodatie huren’ of ‘actieve reizen’. Dan adverteert u met 50% korting in een tweede rubriek, dus geen € 66,55 voor een jaar adverteren maar € 33,27.
  • Wilt u als adverteerder op overwinteren.nl, uw advertentie ook gratis op onze Facebook pagina promoten met een beschrijving en een link naar uw advertentie op onze website? Dat kan in ruil voor een link op uw website naar www.overwinteren.nl , als u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken laat ons dan even weten waar de link is opgenomen.

Alle tarieven zijn inclusief BTW.