Villa - Java - Indonesië

Search form

ADVPR-2883

Country/region:

Villa Gamrang
City:
Cicolok
Type of accommodation:
Villa


Overview:
Persons:
2-4 tot max 50
Bedroom(s):
6
Location:
Seaside / Forrestal
Facilities:
Swimming pool / Bathtub / Tv / Internet / Airconditioning / Washing machine / Cot / Bedding / Pets allowed / smoking allowed
Price:
€185
Daily


De villa is een uitgestrekte heuvel schuilplaats voor liefhebbers van natuur, luxe en privacy, slechts 3 tot 4 uur rijden van Jakarta. U bereikt de villa, uw eigen boutique hotel, langs een met bomen omzoomde particuliere weg. Dit idyllische locatie, weggestopt tussen de tropische planten en bomen, uitzicht op het strand en het gebied van de kleurrijke vissersboten. De villa is stijlvol ingericht in een sfeervolle mix van Javaanse en modern design. U kunt wandelen in en om het huis voor de eerste uren en blij zijn met de intieme sfeer en de verschillende uitzicht op de Indische Oceaan van de brede veranda, de uitgestrekte tuin en het zwembad.

De villa is opgenomen door The  Guardian in zijn "2014 top Holiday Beach huizen in Azië" en zeer gewaardeerd als 'Secred verstoppen' aan het strand in de buurt Cisolok door expats en Indonesische families liefdevolle natuur, privacy en luxe. 


Particularities:
First term:
50%
Second term:
Bij aanvang

Heating costs:
excluded
Electricity:
included
Final cleaning:
included
Linnen costs:
included
Internet - Wifi:
included
Swimming pool:
included


Calendar:

  : Today

  : Available

  : Provisionally occupied

  : Occupied