Overwinterhuis in LaBastide Murat

Search form

ADVABB-2514

Country/region:


Name owner:
Hans v,d, Wouden
Phone:
0033 6710 5632 9
Website:
n/a
Email:
City:
LaBastide Murat
Type of accommodation:
Holiday home


Persons:
5
Bedroom(s):
2
Location:
Countryside
Facilities:
Swimming pool / Sauna / Bathtub / Fireplace / Tv / Internet / Dishwasher / Washing machine / Cot / BeddingEen stukje Frankrijk om verliefd op te worden! Deze overwinteraccommodatie is een 18e-eeuws sfeervol ingericht vrijstaande boerderij met verwarming en een privé zwembad. Het huis ademt nog steeds de gemoedelijke sfeer van vroeger, de authentieke stijl waaraan modern comfort is toegevoegd. De huiskamer met grote open haard is ingericht met televisie met Nederlands ontvangst en een muziek installatie. Ook is er wifi in en rond het huis. De open keuken is voorzien van een wasmachine en afwas machine, magnetron en acht pits kookstel met drie ineen, oven en Senseo koffiemachine. Er is een luxe badkamer met douche, toilet en dubbele wasbakken en een heerlijk bubbelbad! Het huis heeft twee grote slaapkamers boven met elk één tweepersoonsbed. Op een kamer is ook een slaapbank aanwezig. Kortom, het huis is voorzien van alle luxe. Buiten is er een grote ronde vuurplek voor gezellige kampvuur avonden, de natuur, rust, ruimte en privacy zijn uniek. Voor extra ontspanning kun je ter plekken genieten van een heerlijk Turks stoombad (Hamman). Alleen in april, mei en oktober, er kan dan ook gezwommen worden in het privézwembad. Achter het huis een heerlijk terras waar de zon ondergaat. De Lot heeft de zuiverste lucht van Frankrijk, door geen grote Fabrieken in de omtrek.

 

NATUUR

Het overwinterhuis bevindt zich op vijf hectare omheind terrein in een werkelijke oase van rust en de dichtstbijzijnde buurman woont drie kilometer van je vandaan. Ter plekke kun je wandelen, zwemmen, fietsen, er is een  badminton-net en tennistafel aanwezig. Verder is er een bibliotheek en een jeu de boules baan. Op vijf kilometer afstand is het dorp met een supermarkt, winkels, restaurantjes en markten. Verder in de omgeving kun je kano's huren en grotten, kastelen en kerken bezoeken. De omgeving heeft echter nog veel meer te bieden, vissen, golfen (acht gaten), roofvogel reservaat, recreatie parken, dierentuin, apen bos, paardrijden. Al deze informatie ligt voor je klaar in het huis. Het klimaat is tegelijkertijd landelijk en zuidelijk. De verschillende landschappen zijn nog heel natuurlijk.

Prijzen per week

startdatum 2016-09-01 > Einddatum 2016-12-31   Prijs  650                                                                                                                        

,,          ,,      2017-01-01 >       ,,      ,,,    2017-06-01   Prijs  650 €

 ,,,        ,,,,    2017-6-01 >         ,,      ,,      2017-07-01  prijs  950 €

,,,          ,,,,   2017-07-01>       ,,      ,,       2017-09-02  Prijs 1080 €

  ,,         ,,,    2017-09-02         ,,,     ,,       2017-12- 31  Prijs  850 €

Eindschoonmaak: per verblijf zelf verzorgen

Bedlinnen: inbegrepen in de prijs

Keukenlinnen: inbegrepen in de prijs

Badlinnen: zelf meebrengen

Verwarming: €14 per dag, betaling nadien.

Hout: €15 per keer, terplaatse betalen/optioneel

Aantekening prijzen: het huis dient schoon achter gelaten te worden, anders wordt er €50 schoonmaakkosten in rekening gebracht.

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

De verwarmingskosten zijn afhankelijk van het verbuik. Er wordt betaald per verbruikte liter. In de wintermaanden zijn de stookkosten niet inbegrepen.

Wisseldag: zaterdag