Holiday Apartments Il Piccolo Noce

Search form

ADVABB-2472

Country/region:

Aangezicht
Name owner:
Milena
Phone:
+39075839395
Website:
Email:
City:
Piegaro (PG)
Type of accommodation:
Apartment


Persons:
2-15
Bedroom(s):
1-7
Location:
Countryside / Forrestal
Facilities:
Tv / Internet / Washing machine / Bedding / Wheelchair accessible / Pets allowedUnfortunately,the description for this accommodation is not available in English.Het country resort Il Piccolo Noce gerenoveerd in 2011 en teruggebracht in de oorspronkelijke staat. Het ligt net voor het centrum van Pietrafitta aan een weg die Pietrafitta verbindt met Fontana, een gehucht dat tegen de bosrand ligt en aan het beekje de Petroso. De weg leid langs de Abbadia dei Sette Fratti (een 11de eeuwse abdij, bezoekbaar op afspraak).

De weg zelf is genoemd naar de beek. Ons resort bestaat uit 5 appartementen, welke allen voorzien zijn van alle mogelijke luxe om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een goed uitgeruste keuken mag niet ontbreken. De inrichting is rustiek en van Italiaanse allure. Onze locatie is strategisch voor het bezoeken van een aantal van de bekende plaatsen in Umbrië, zoals Perugia, Città della Pieve, het Trasimeno meer, Assisi, Spello, Todi, maar ook vlakbij andere kleine dorpjes zoals Piegaro, Paciano, Panicale, kleine parels om te ontdekken.

De appartementen hebben kruiden als thema, en we onderscheiden een drietal appartementen op de begane grond en een tweetal op de eerste verdieping. Alle appartementen hebben een eigen ingang.

  • Appartement "Salvia": Is voor twee personen, heeft een keuken, woonruimte, slaapkamer en een badkamer. (50 vierkante meter)
  • Appartement "Lavanda": Heeft een capaciteit voor drie personen,keuken, woonruimte, slaapkamer en badkamer. (70 vierkante meter)
  • Appartement "Basilico": Is geschikt gemaakt voor minder validen met een rolstoel en bied slaapgelegenheid voor twee personen, keuken/woonruimte en vergrote badkamer (53 vierkante meter).

Op de bovenverdieping bevinden zich twee grotere appartementen, "Zafferano" (92 vierkante meter), En "Cannella" (82 vierkante meter). Welke geschikt zijn voor 4-5 personen. Cannella heeft twee gescheiden badkamers.