Chalet in LaBastide Murat

Search form

ADVABB-2513

Country/region:


Name owner:
Hans v.d. Wouden
Phone:
0033 6710 5632 9
Website:
n/a
Email:
City:
LABASTIDE-MURAT
Type of accommodation:
Chalet


Persons:
2
Bedroom(s):
1
Location:
Countryside
Facilities:
Swimming pool / Tv / Internet / BeddingErvaar de stilte en de prachtige natuur tijdens je verblijf en het zal je de nodige ontspanning geven! Dit natuurhuisje is comfortabel en simpel ingericht en het beschikt over een privé zwembad. Het is geschikt voor één of twee personen die houden van rust en de natuur. Het leven op het platteland en de stilte. Rond de gîte is naturisme mogelijk. Het huisje beschikt over een ingerichte keuken, een bbq, tuinmeubilair, een woon- slaapkamer met keukenblok en koelkast. Verder is er een Hi-Fi installatie, wi-fi en een televisie met zowel Franse als ook Nederlandse zenders. Het sanitair is ongeveer op 30 meter afstand in een apart gelegen gebouw met daarin wastafels, douches en toiletten dit is ook privé. Huisdieren zijn welkom in overleg met de verhuurder.

 

NATUUR

Dit is een gebied vol verborgen eeuwenoude bezienswaardigheden en een ongekende rust. Kortom, een bevoorrecht plekje op vijf hectare natuurgebied. Je hebt hier vele mogelijkheden voor wandelingen in het bos op paden die leiden naar mysterieuze hunebedden en neolithische plaatsen. In de omgeving zijn genoeg mogelijkheden om te mountainbiken, lange fiets- of voettochten te maken, een kano of kajak te huren of te vissen. De Lot telt 452 monumenten waaronder ook veel grotten en prehistorische omgevingen. Op vijf kilometer afstand is het dorp alwaar je alle voorzieningen vind: supermarkt, bakker, slager, restaurants, terrasjes en verse producten uit de directe omgeving op de zondagse markt op het dorpsplein. Verder zijn er vele culturele activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt en de stad Cahors ligt op 30 minuten afstand. Rocamadour 15 kilometer. De buurman woont op drie kilometer afstand en een bospad van twee kilometer loopt van de grote weg naar onze locatie Cambajou.

Prijzen per week:

2016 Aug,Sept en Oct. prijs 400 €

Voorseizoen   startdatum  2017-04-01              Einddatum   2017-07-01 Prijs 450 €

Hoog seizoen      ,,,,,,          2017-07-01            ,,,,,,        2017-09-02 Prijs 580 €

Naseizoen           ,,,,,,           2017-09-02           ,,,,,,,,       2017-11-04 Prijs 450 €

Hier na verhuren we pas weer 1-4-2018.

Eindschoonmaak: per verblijf zelf verzorgen

Bedlinnen: inbegrepen in de prijs

Keukenlinnen: inbegrepen in de prijs

Badlinnen: zelf meebrengen

Aantekening prijzen: het huis dient schoon achter gelaten te worden, anders wordt er €50 schoonmaakkosten in rekening gebracht.

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.